Luxury Retreats Brend

Politika Privatnosti

Luxury Retreats Brend
Politika Privatnosti
Poslednje ažuriranje: 01.01.2024.

Politika privatnosti opisuje kako Luxury Retreats Brand (u daljem tekstu „Sajt“, „mi“, „nas“ ili „naš“) prikuplja, koristi i otkriva vaše lične informacije kada posetite, koristite naše usluge ili obavite kupovinu na www.luxuryretreatsbrand.com (u daljem tekstu „Sajt“) ili na drugi način komunicirate sa nama (u daljem tekstu zajednički nazvani „Usluge“).

Za potrebe ove Politike privatnosti, „vi“ i „vaše“ označavaju vas kao korisnika Usluga, bilo da ste kupac, posetilac veb lokacije ili drugo lice čije informacije prikupljamo u skladu s ovom Politikom privatnosti.

Molimo vas da pažljivo pročitate ovu Politiku privatnosti.

Korišćenjem i pristupom bilo kojoj od Usluga, saglasni ste sa prikupljanjem, korišćenjem i otkrivanjem vaših informacija kako je opisano u ovoj Politici privatnosti. Ako se ne slažete sa ovom Politikom privatnosti, molimo vas da ne koristite niti pristupate bilo kojoj od Usluga.

Promene u ovoj Politici privatnosti

Možemo povremeno ažurirati ovu Politiku privatnosti, uključujući promene u našim praksama ili iz drugih operativnih, pravnih ili regulatornih razloga.

Ažuriranu Politiku privatnosti objavićemo na Sajtu, ažurirati datum „Poslednje ažuriranje“ i preduzeti druge korake koje zahteva primenjivi zakon.

Kako prikupljamo i koristimo vaše lične informacije

Da bismo pružili Usluge, prikupljamo i prikupljali smo tokom poslednjih 12 meseci lične informacije o vama iz različitih izvora, kako je opisano u nastavku. Informacije koje prikupljamo i koristimo variraju u zavisnosti od toga kako komunicirate s nama.

Pored specifičnih upotreba navedenih u nastavku, možemo koristiti informacije koje prikupljamo o vama da bismo komunicirali s vama, pružili Usluge, ispunili bilo koje primenjive zakonske obaveze, primenili bilo koje primenjive uslove korišćenja i zaštitili ili branili Usluge, naša prava i prava naših korisnika ili drugih.

Koje lične informacije prikupljamo

Vrste ličnih informacija koje dobijamo o vama zavise od toga kako komunicirate sa našim Sajtom i koristite naše Usluge. Kada koristimo termin „lične informacije“, mislimo na informacije koje identifikuju, odnose se na opisuju ili se mogu povezati s vama. U nastavku su opisane kategorije i specifične vrste ličnih informacija koje prikupljamo.

Informacije koje direktno dobijamo od vas

Informacije koje direktno dostavljate putem naših Usluga mogu uključivati:

– Osnovne kontakt informacije, uključujući vaše ime, adresu, broj telefona, e-poštu.
– Informacije o porudžbini, uključujući vaše ime, adresu za naplatu, adresu za dostavu, potvrdu plaćanja, adresu e-pošte, broj telefona.
– Informacije o nalogu, uključujući vaše korisničko ime, lozinku, sigurnosna pitanja.
– Informacije o kupovini, uključujući stavke koje pregledate, stavke koje stavljate u korpu ili dodajete na listu želja.
– Informacije o podršci korisnicima, uključujući informacije koje izaberete da uključite u komunikaciju s nama, na primer, prilikom slanja poruke putem Usluga.

Neki elementi Usluga mogu zahtevati od vas da direktno dostavite određene informacije o sebi. Možete odlučiti da ne dostavite ove informacije, ali to može sprečiti vaše korišćenje ili pristupanje ovim funkcijama.

Informacije koje prikupljamo putem kolačića

Takođe automatski prikupljamo određene informacije o vašoj interakciji s Uslugama („Podaci o korišćenju“). Za to možemo koristiti kolačiće, piksele i slične tehnologije („Kolačići“). Podaci o korišćenju mogu uključivati informacije o tome kako pristupate i koristite naš Sajt i vaš nalog, uključujući informacije o uređaju, informacije o pretraživaču, informacije o vašoj mrežnoj vezi, IP adresu i druge informacije o vašoj interakciji s Uslugama.

Informacije koje dobijamo od trećih strana

Na kraju, možemo dobiti informacije o vama od trećih strana, uključujući od prodavaca i pružalaca usluga koji mogu prikupljati informacije u naše ime, kao što su:

– Kompanije koje podržavaju naš Sajt i Usluge
– Naši procesori plaćanja, koji prikupljaju informacije o plaćanju (npr. informacije o bankovnom računu, informacije o kreditnoj ili debitnoj kartici, adresu za naplatu) kako bi obradili vašu uplatu i ispunili vaše porudžbine i pru

žili vam proizvode ili usluge koje ste zatražili, radi izvršenja našeg ugovora s vama.
– Kada posetite naš Sajt, otvorite ili kliknete na e-poruke koje vam šaljemo ili interagujete s našim Uslugama ili oglasima, mi ili treće strane s kojima sarađujemo možemo automatski prikupiti određene informacije koristeći tehnologije praćenja na mreži poput piksela, web oznaka, razvojnih kompleta softvera, biblioteka trećih strana i kolačića.

Sve informacije koje dobijemo od trećih strana biće tretirane u skladu s ovom Politikom privatnosti.

Nismo odgovorni niti odgovorni za tačnost informacija koje nam dostavljaju treće strane i nismo odgovorni za politike ili prakse trećih strana. Za više informacija pogledajte odeljak ispod, Treće strane i veze.

Kako koristimo vaše lične informacije

– Pružanje proizvoda i usluga. Vaše lične informacije koristimo kako bismo vam pružili Usluge kako bismo izvršili naš ugovor s vama, uključujući obradu vaših plaćanja, ispunili vaše porudžbine, slali vam obaveštenja o vašem nalogu, kupovini, povratku, razmeni ili drugim transakcijama, kreirali, održavali i na drugi način upravljali vašim nalogom, organizovali dostavu, olakšavali bilo kakve povrate i zamene i omogućili vam da objavite recenzije.
– Marketing i oglašavanje. Vaše lične informacije koristimo u marketinške i promotivne svrhe, kao što su slanje marketinških, reklamnih i promotivnih komunikacija putem e-pošte, SMS poruka ili poštanskom poštom, i prikazivanje reklama za proizvode ili usluge. To može uključivati korišćenje vaših ličnih informacija kako bismo bolje prilagodili Usluge i oglašavanje na našem Sajtu i drugim veb lokacijama.
– Bezbednost i prevencija prevare. Vaše lične informacije koristimo kako bismo otkrili, istražili ili preduzeli akciju u vezi sa mogućim prevarnim, ilegalnim ili zlonamernim aktivnostima. Ako izaberete da koristite Usluge i registrujete nalog, odgovorni ste za čuvanje podataka za prijavu na svom nalogu. Toplo preporučujemo da ne delite svoje korisničko ime, lozinku ili druge detalje za pristup s bilo kim drugim. Ako verujete da je vaš nalog kompromitovan, odmah nas kontaktirajte.
– Komunikacija s vama. Vaše lične informacije koristimo kako bismo vam pružili podršku korisnicima i unapredili naše Usluge. To je u našem legitimnom interesu da budemo odzivni prema vama, pružimo vam efikasne usluge i održavamo poslovni odnos s vama.

Kolačići

Kao i mnoge veb lokacije, koristimo kolačiće na našem Sajtu. Kolačiće koristimo kako bismo napajali i poboljšavali naš Sajt i naše Usluge (uključujući pamćenje vaših radnji i preferencija), provodili analize i bolje razumeli interakciju korisnika s Uslugama (u našem legitimnom interesu da upravljamo, unapređujemo i optimizujemo Usluge). Takođe možemo dozvoliti trećim stranama i pružaocima usluga da koriste kolačiće na našem Sajtu kako bi bolje prilagodili usluge, proizvode i oglašavanje na našem Sajtu i drugim veb lokacijama.

Većina pretraživača automatski prihvata kolačiće prema podrazumevanim podešavanjima, ali možete izabrati da postavite pretraživač da ukloni ili odbije kolačiće putem kontrola pretraživača. Imajte na umu da uklanjanje ili blokiranje kolačića može negativno uticati na vaše korisničko iskustvo i može uzrokovati da neke Usluge, uključujući određene funkcije i opštu funkcionalnost, ne rade ispravno ili više nisu dostupne. Dodatno, blokiranje kolačića možda neće potpuno sprečiti kako delimo informacije s trećim stranama poput naših partnerskih oglašivača.

Kako otkrivamo lične informacije

U određenim okolnostima, možemo otkriti vaše lične informacije trećim stranama iz legitimnih razloga u skladu s ovom Politikom privatnosti. Takve okolnosti mogu uključivati:

– Sa prodavcima ili drugim trećim stranama koje obavljaju usluge u naše ime (npr. IT upravljanje, obrada plaćanja, analiza podataka, podrška korisnicima, skladištenje u oblaku, ispunjenje i dostava).
– Sa poslovnim i marketinškim partnerima, kako bismo vam pružili usluge i reklamirali se vama. Naši poslovni i marketinški partneri koristiće vaše informacije u skladu sa svojim privatnim obaveštenjima.
– Kada nas izričito usmerite, zatražite ili na drugi način pristanete našu otkrivanje određenih informacija trećim stranama, na primer, da vam pošaljemo proizvode ili putem integracija socijalnih mreža ili prijava, uz vaš pristanak.
– Sa našim filijalama ili na drugi način unutar naše korporativne grupe, u našem legitimnom interesu da vodimo uspešan posao.
– U vezi s poslovnim transakcijama kao što su spajanja ili stečajevi, kako bismo ispunili bilo koje primenjive zakonske obaveze (uključujući odgovor na sudskim pozivima, pretresima i sličnim zahtevima), primenili bilo koje primenjive uslove korišćenja i zaštitili ili branili Usluge, naša prava i prava naših korisnika ili drugih.

U proteklih 12 meseci otkrili smo sledeće kategorije ličnih informacija i osetljive lične informacije (označene *) o korisnicima u svrhe navedene u „Kako prikupljamo i koristimo vaše lične informacije“ i „Kako otkrivamo lične informacije“:

Kategorija:

– Identifikatori kao što su osnovni kontakt podaci i određene informacije o porudžbini i nalogu
– Komercijalne informacije kao što su informacije o porudžbini, informacije o kupovini i informacije o podršci korisnicima
– Internet ili druge slične mrežne aktivnosti, kao što su podaci o korišćenju

Kategorije primalaca:

– Prodavci i treće strane koje obavljaju usluge u naše ime (kao što su pružaoci usluga Internet provajdera, procesori plaćanja, partneri za ispunjenje i dostavu, partneri za podršku korisnicima i pružaoci analitike podataka)
– Poslovni i marketinški partneri
– Filijale

Ne koristimo niti otkrivamo osetljive lične informacije u svrhu zaključivanja karakteristika o vama.

Kategorija ličnih informacija

– Identifikatori kao što su osnovni kontakt podaci i određene informacije o porudžbini i nalogu
– Komercijalne informacije kao što su evidencije kupljenih proizvoda ili usluga i informacije o kupovini
– Internet ili druge slične mrežne aktivnosti, kao što su podaci o korišćenju

Kategorije primalaca

– Poslovni i marketinški partneri

Korisnički generisani sadržaj

Usluge vam mogu omogućiti da objavite recenzije proizvoda i druge korisnički generisane sadržaje. Ako odlučite da podnesete korisnički generisani sadržaj na bilo koje javno mesto Usluga, taj sadržaj će biti javan i dostupan svima. Mi ne kontrolišemo ko će imati pristup informacijama koje odlučite da stavite na raspolaganje drugima, i ne možemo garantovati da će strane koje imaju pristup takvim informacijama poštovati vašu privatnost ili je čuvati bezbedno. Nismo odgovorni za privatnost ili bezbednost bilo koje informacije koju stavljate javno dostupnom, niti za tačnost, upotrebu ili zloupotrebu bilo koje informacije koju otkrijete ili primite od trećih strana.

Veb lokacije i veze trećih strana

Naš Sajt može pružiti veze ka veb lokacijama ili drugim veb platformama koje upravljaju treće strane. Ako pratite veze do lokacija koje nisu povezane ili kontrolisane od strane nas, trebalo bi da pregledate njihove politike privatnosti i sigurnosti i druge uslove i odredbe. Ne garantujemo i nismo odgovorni za privatnost ili sigurnost takvih lokacija, uključujući tačnost, potpunost ili pouzdanost informacija pronađenih na tim lokacijama. Informacije koje pružate na javnim ili polujavnim mestima, uključujući informacije koje delite na platformama za društveno povezivanje trećih strana, takođe mogu biti vidljive drugim korisnicima Usluga i/ili korisnicima tih platformi trećih strana bez ograničenja u pogledu njihove upotrebe od strane nas ili treće strane. Naše uključivanje takvih veza ne implicira samo po sebi bilo kakvo odobrenje sadržaja na tim platformama ili njihovih vlasnika ili operatera, osim ako nije objavljeno na Uslugama.

Podaci o deci

Usluge nisu namenjene deci, i ne prikupljamo svesno bilo kakve lične informacije o deci. Ako ste roditelj ili staratelj deteta koje nam je pružilo svoje lične informacije, možete nas kontaktirati koristeći kontakt informacije navedene u nastavku kako biste zatražili da budu obrisane. Kako na Dan stupanja na snagu ove Politike privatnosti, nemamo stvarno saznanje da delimo ili prodajemo (kako su ti termini definisani u primenjivom zakonu) lične informacije pojedinaca mlađih od 16 godina.

Bezbednost i zadržavanje vaših informacija

Imajte na umu da nijedne sigurnosne mere nisu savršene ili neprobojne. Ne možemo garantovati sigurnost vaših informacija niti sprečiti svaku zloupotrebu, hakovanje, neovlašćeni pristup, gubitak, uništenje ili otkrivanje. Prema tome, nije nam moguće i ne garantujemo da vaše informacije neće biti otkrivene, zloupotrebljene ili uništene i izričito se odričemo bilo kakve odgovornosti u vezi s istim.

Čuvamo vaše lične informacije samo dok su nam potrebne za ispunjenje svrhe za koju su prikupljene, u skladu s ovom Politikom privatnosti. Takođe možemo čuvati i koristiti vaše lične informacije u meri koja je potrebna kako bismo ispunili naše zakonske obaveze, rešili sporove i primenili naše ugovorne obaveze. Takođe možemo zadržati podatke koji su anonimizovani ili agregirani za interne analize i izveštavanje.

Vaša prava i izbori

Imate pravo da pristupite, ispravite, ažurirate ili izbrišete svoje lične informacije koje čuvamo, u skladu s primenjivim zakonima o zaštiti privatnosti. Takođe imate pravo na portabilnost podataka, pravo na ograničenje obrade, pravo da se usprotivite obradi i pravo da povučete pristanak. Ako želite koristiti neko od tih prava, obratite se našem službeniku za zaštitu podataka koristeći kontakt informacije navedene u nastavku.

Ovaj Sajt nije namenjen i ne obrađuje zahteve „Ne pratiti“ od pretraživača.

Da biste ažurirali svoje podatke, uključujući promenu vaših podataka za kontakt, ili kako biste podneli zahtev za brisanje podataka, obratite se našem službeniku za zaštitu podataka koristeći kontakt informacije navedene u nastavku.

Kontakt informacije

Za bilo kakva pitanja o ovoj Politici privatnosti ili pravima i izborima koja vam pripadaju u vezi s vašim ličnim informacijama, obratite se našem službeniku za zaštitu podataka putem e-pošte na info@luxuryretreatsbrand.com.

Za zahteve u vezi s vašim pravima, uključujući zahteve za pristup, ažuriranje, ispravku ili brisanje podataka, možete nas kontaktirati koristeći informacije za kontakt koje su navedene u delu „Kako nas kontaktirati“ ove Politike privatnosti. Kako bismo zaštitili vašu privatnost i sigurnost, možemo preduzeti razumne korake kako bismo verifikovali vaš identitet pre nego što odgovorimo na vaš zahtev.

Ako ste stanovnik Evropskog ekonomskog prostora, imate pravo da podnesete pritužbu nadzornom organu za zaštitu podataka u vezi s našim rukovanjem vašim ličnim informacijama. Za više informacija posetite https://edpb.europa.eu

Promene ovoj Politici privatnosti

Molimo vas da periodično pregledate ovu Politiku privatnosti kako biste bili obavešteni o tome kako štitimo vaše informacije i da biste bili ažurirani o bilo kakvim promenama u načinu na koji koristimo i delimo vaše lične informacije. Datum „Poslednje ažuriranje“ na vrhu ove Politike privatnosti pokazuje kada je ova Politika privatnosti poslednji put revidirana.

Ako izvršimo materijalne promene u ovoj Politici privatnosti, obavestićemo vas o tome objavljivanjem ažurirane Politike privatnosti na našem Sajtu i/ili putem drugih sredstava obaveštavanja kao što su e-pošta ili obaveštenje o Sajtu.

error: Content is protected!
Scroll to Top