Luxury Retreats Brend

Uslovi korišćenja

Dobrodošli na Luxury Retreats Brand!

Ovi uslovi i odredbe postavljaju pravila i propise za korišćenje Luxury Retreats Brand veb-sajta, smeštenog na adresi http://www.luxuryretreatsbrand.com.

Prilikom pristupa ovom veb-sajtu pretpostavljamo da prihvatate ove uslove i odredbe. Nemojte nastavljati da koristite Luxury Retreats Brand ako se ne slažete da prihvatite sve uslove i odredbe navedene na ovoj stranici.

Sledeća terminologija se odnosi na ove Uslove i odredbe, Izjavu o privatnosti i Napomenu o odricanju od odgovornosti i sve Ugovore: „Klijent“, „Vi“ i „Vaš“ se odnose na vas, osobu koja se prijavljuje na ovaj veb-sajt i koja poštuje uslove i odredbe kompanije. „Kompanija“, „Mi“, „Naše“, „Mi“ i „Nas“ se odnosi na našu kompaniju. „Stranka“, „Strane“ ili „Mi“, odnosi se na Klijenta i nas. Svi termini se odnose na ponudu, prihvatanje i razmatranje plaćanja neophodnog za sprovođenje procesa naše pomoći Klijentu na najprikladniji način u svrhu ispunjenja potreba Klijenta u vezi sa pružanjem navedenih usluga kompanije, u skladu sa i podložno važećem zakonu Bosne i Hercegovine. Svaka upotreba gore navedene terminologije ili drugih reči u jednini, množini, velikim slovima i/ili on/ona ili oni, smatra se zamjenjivom i stoga kao odnoseća se na isto.

Kolačići

Koristimo kolačiće. Pristupom Luxury Retreats Brand, saglasili ste se da koristite kolačiće u skladu sa Politikom privatnosti Luxury Retreats Brand.

Većina interaktivnih veb-sajtova koristi kolačiće kako bi nam omogućili povrat podataka korisnika za svaku posjetu. Kolačiće koristi naš veb-sajt kako bi omogućio funkcionalnost određenih oblasti i olakšao posjetiocima našeg veb-sajta. Neki od naših partnerskih programa za oglašavanje takođe mogu koristiti kolačiće.

Licenca

Osobama se ne dozvoljava:

Objavljivanje materijala sa Luxury Retreats Brand
Prodaja, iznajmljivanje ili sublicenciranje materijala sa Luxury Retreats Brand
Reprodukcija, dupliranje ili kopiranje materijala sa Luxury Retreats Brand
Ponovno distribuiranje sadržaja sa Luxury Retreats Brand

Ovaj Ugovor počinje na današnji dan. Naši Uslovi i odredbe su kreirani uz pomoć Besplatnog Generatora Uslova i odredbi.

Dijelovi ovog veb-sajta pružaju mogućnost korisnicima da objavljuju i razmjenjuju mišljenja i informacije na određenim oblastima veb-sajta. Luxury Retreats Brand ne filtrira, ne uređuje, ne objavljuje ili ne pregledava Komentare prije njihove prisutnosti na veb-sajtu. Komentari ne odražavaju stavove i mišljenja Luxury Retreats Brand, njegovih agenata i/ili filijala. Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja objavljuje svoja mišljenja i stavove. U najvećoj mogućoj mjeri koju dozvoljavaju primjenjivi zakoni, Luxury Retreats Brand neće biti odgovoran za Komentare ili za bilo kakvu odgovornost, štetu ili troškove koji su prouzrokovani i/ili pretrpljeni kao rezultat bilo kakve upotrebe i/ili objavljivanja i/ili pojavljivanja Komentara na ovom veb-sajtu.

Luxury Retreats Brand zadržava pravo da prati sve Komentare i da ukloni sve Komentare koji se mogu smatrati neprikladnim, uvredljivim ili koji krše ove Uslove i odredbe.

Garantujete i predstavljate:

Imate pravo da objavite Komentare na našem veb-sajtu i da imate sve neophodne licence i saglasnosti da to učinite;
Komentari ne krše nikakvo pravo intelektualnog vlasništva, uključujući, ali ne ograničavajući se na autorsko pravo, patent ili zaštitni znak bilo koje treće strane;
Komentari ne sadrže nikakav klevetnički, klevetnički, uvredljiv, nepristojan ili na drugi način nezakonit materijal koji predstavlja kršenje privatnosti;
Komentari se neće koristiti za poticanje ili promociju poslovanja ili običaja ili predstavljanje komercijalnih aktivnosti ili nezakonitih aktivnosti.

Ovim putem dajete Luxury Retreats Brand neekskluzivnu licencu za korištenje, reprodukciju, uređivanje i ovlašćivanje drugih da koriste, reprodukuju i uređuju bilo koji od vaših Komentara u bilo kojem obliku, formatu ili mediju.

Hiperlinkovanje na naš sadržaj

Sledeće organizacije mogu povezati naš veb-sajt bez prethodnog pismenog odobrenja:

Vladine agencije;
Pretraživači;
Novinske organizacije;
Distributeri online direktorijuma mogu povezati naš veb-s

ajt na isti način kao što povezuju veb-sajtove drugih navedenih preduzeća; i
Acreditovana preduzeća sistema osim neprofitnih organizacija, trgovačkih centara za dobrotvorne svrhe i grupa za prikupljanje sredstava za dobrotvorne svrhe koje ne mogu povezati naš veb-sajt.

Ove organizacije mogu povezati našu početnu stranicu, publikacije ili druge informacije sa veb-sajta, pod uslovom da veza: (a) nije na bilo koji način obmanjujuća; (b) ne implicira lažno sponzorstvo, odobrenje ili odobrenje stranke koja povezuje i njene proizvode i/ili usluge; i (c) uklapa se u kontekst sajta stranke koja povezuje.

Razmotrićemo i odobriti zahtjeve za linkovanje od sljedećih tipova organizacija:

opštepoznate potrošačke i/ili poslovne informacione izvore;
com zajedničke sajtove;
udruženja ili druge grupe koje predstavljaju dobrotvorne organizacije;
distributere online direktorijuma;
internet portale;
računovodstvene, pravne i konsultantske firme; i
obrazovne institucije i trgovinske asocijacije.

Odobrene organizacije mogu povezati naš veb-sajt na sljedeće načine:

Upotrebom našeg korporativnog imena; ili
Upotrebom URL-a koji se povezuje; ili
Upotrebom bilo kojeg drugog opisa našeg veb-sajta koji ima smisla u kontekstu i formatu sadržaja na sajtu koji povezuje stranu.

Neće se dozvoliti upotreba logotipa ili drugih umetničkih dela Luxury Retreats Brand za povezivanje bez saglasnosti o licenci za zaštitni znak.

iFrames

Bez prethodnog odobrenja i pismene dozvole, ne smijete kreirati okvire oko naših veb-stranica koji mijenjaju na bilo koji način vizuelnu prezentaciju ili izgled našeg veb-sajta.

Odgovornost za sadržaj

Nećemo biti odgovorni za bilo koji sadržaj koji se pojavi na vašem veb-sajtu. Saglasni ste da ćete nas zaštititi i braniti od svih zahtjeva koji se pojave na vašem veb-sajtu. Nijedna veza ne bi trebalo da se pojavi na bilo kojem veb-sajtu koji se može tumačiti kao klevetnički, obsceni ili kriminalni, ili koji krši, na drugi način, ili zagovara kršenje ili drugo kršenje, bilo kakvih prava treće strane.

Zadržavanje prava

Zadržavamo pravo da zatražimo da uklonite sve veze ili bilo koju određenu vezu na naš veb-sajt. Saglasni ste da ćete odmah ukloniti sve veze ka našem veb-sajtu na zahtjev. Takođe zadržavamo pravo da izmijenimo ove uslove i odredbe i politiku povezivanja u bilo koje vrijeme. Nastavkom povezivanja sa našim veb-sajtom, slažete se da ćete biti obavezani i pratiti ove uslove i odredbe o povezivanju.

Uklanjanje veza sa našeg veb-sajta

Ako nađete bilo koju vezu na našem veb-sajtu koja je uvredljiva iz bilo kojeg razloga, slobodno nas kontaktirajte i obavijestite nas u bilo kojem trenutku. Razmotrićemo zahtjeve za uklanjanje veza, ali nismo obavezani da to učinimo ili da vam odgovorimo direktno.

Ne garantujemo da su informacije na ovom veb-sajtu tačne, ne garantujemo njihovu potpunost ili tačnost; niti obećavamo da će veb-sajt ostati dostupan ili da će materijal na veb-sajtu biti ažuriran.

Odricanje od odgovornosti

U najvećoj mogućoj mjeri koja je dozvoljena primjenjivim zakonom, isključujemo sve predstavljanja, garancije i uslove koji se odnose na naš veb-sajt i korišćenje ovog veb-sajta. Ništa u ovom odricanju od odgovornosti neće:

ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za smrt ili lične povrede;
ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za prevaru ili prijevaru;
ograničiti bilo koju od naših ili vaših odgovornosti na način koji nije dozvoljen primjenjivim zakonom; ili
isključiti bilo koju od naših ili vaših odgovornosti koje se ne mogu isključiti u skladu sa primjenjivim zakonom.

Ograničenja i zabrane odgovornosti postavljeni u ovoj odredbi i drugdje u ovom odricanju od odgovornosti: (a) podložni su prethodnom paragrafu; i (b) upravljaju svim odgovornostima koje proizlaze iz odricanja od odgovornosti, uključujući odgovornosti koje proizlaze iz ugovora, iz torte i zbog povrede zakonske obaveze.

Sve dok se veb-sajt i informacije i

usluge na veb-sajtu pružaju besplatno, nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje prirode.

error: Content is protected!
Scroll to Top